14 Mart 2011 Pazartesi

Hayvanınız uzun ömürlü yaşasın

Araştırma birçok dejeneratif göstermiştir ve insanlarda kronik hastalıkların neden olduğu bir sağlıksız beslenme, egzersiz, az su ve duygusal stres eksikliği tarafından. Bu öğeler Ayrıca hayvanınızın sağlığı üzerinde etkisi olabilir. Veteriner birlikte hayvan bakmakta yolu onun ömrü üzerinde etkisi.

En iyi bakımı önleyici. Sahibi olarak hayvan zaman çoğunluğu harcamak ve o anormal davrandığında fark edebilirsiniz. Onları veteriner getirmek için zaman olmasıdır. Eğer evcil hayvan profesyonel tıbbi yardım arayan önce ağır hasta kadar bekleyin. Eğer garip davranış görüntüleme nedenini belirlemek için en iyi yapmak. Onlar farklı ise genellikle bir şey oluştu bir sinyal öyledir hayvanlar kendi kalıpları içinde genellikle çok uyumludur. Hayvanlar vardır kez tam şişmiş sorun tıbbi maliyetleri Ayrıca, önleyici tıp yardım daha az pahalı olduğunu.

Egzersiz çok önemlidir. Hayvan yeterli fırsatları etrafında koşmak ve oyun olduğundan emin olun. Ayrıca, temiz içme suyu bol miktarda bir zorunluluktur. Sadece büyük almak gibi su taze olduğundan emin olmak için adımları çok evcil hayvan gerekir. Eğer değişmeden su hasta olma hayvanınızın yol açabilir.

Kontrol etmek kolay şeyler hayvanınızın diyet biridir. Üç beş büyük hayvan gıda şirketleri dışında büyük çok uluslu şirketlere ait. Onlar are güçlü-e doğru hayvan gıda malzemeler diğer ürünleri atık ürünleri kullanmak ve dolayısıyla çok düşük fiyatlar şarj edebilirsiniz.

Kalitesi genellikle azalır gibi düşük bir fiyat mutlaka iyi bir satın olduğunu göstermez. Böyle bir düşük maliyetli satılan uygun besin sağlamak pazarlık gıda olanaksızdır. Pazarlık gıdalar sağlıklı olmak, üreticilerin fiyat yükseltmek gerekecektir.

Ancak, uzun vadede pazarlık gıda daha pahalı olacaktır. Araştırmalar, bir hayvan büyük bir miktar daha yüksek bir fiyat, beslenme alternatif bir düşük fiyatlı gıda yiyeceklerdir göstermiştir. Düşük kaliteli gıda daha hızlı bir oranda sindirmek ve hayvan er hungrier olacaktır. Daha sağlıklı bir yaşam tarzı vardı, ayrıca alt beslenme ile hayvan daha büyük bir olasılıkla veteriner sona erecektir. Senin evde beslenen hayvan beslenme sağlıklı olun. Malzemeler bir köpek maması seçmeden önce kontrol edin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ana sayfaya git yukari