14 Mart 2011 Pazartesi

Köpek virüsleri

Çok küçük bir virüs seslenmek Parvovirus, evcil köpeklerin öldürebilir. Bu virüs bir mutant gelen kediler etkiler eşit derecede tehlikeli bir virüs olduğuna inanılıyor. Enfeksiyon çok bulaşıcı değil havadan olmasına. Virüs bulaşmış bir köpek dışkı ve idrar yoluyla vücuttan atılır toprak alır. Köpek burnunu çekmek ve hangi bedenlerinin almak için virüs yeterli şansı veren değmek eğilimindedir. Virüs tüm köpek ırkları ile eşit saygı, yani davranır, onlar temas geliyorsa köpek ırkları hiçbiri bu enfeksiyonun kaçabilir.

Birden çok evcil hayvan sahiplerinin büyük sorun var ellerini, köpeklerin yemek veya içecek kapları olabilir gibi başkaları tarafından enfekte hayvanlar, kim olabilir veya enfeksiyona maruz kalabilir. Benzer şekilde enfekte köpeği ile birlikte uyuyan dokunma enfeksiyon geçer çünkü üzerinde enfeksiyon geçmesine yardımcı olur. Köpek bu enfeksiyonun aldığında bu çok ciddi bir enfeksiyon olduğu için hayvan veteriner doğru yaklaşım kişidir.

Veterinerler Hayvan insanlar gibi sokak köpekleri değil aşısı oldu onların köpekleri başıboş köpekleri ile karıştırmak değil izin vermek için uyarıyorlar. Parvovirus toprakta birkaç yıl yaşadı ve bir yaşam ana varlığını gerektirmez. Bu sokak köpekleri, bu bulaşması olasılığını oldukça yüksek olmasıdır.

Parvovirus enfeksiyon yok bilinen tedavileri vardır. Bu nedenle, önleme en iyi bahis karşı bu dert kalır. Enfeksiyon, yetişkin köpekler ve genç yavru arasında farklı davranır. Bunu çok hızlı bir ölüm önde gelen genç olanlar, kalp kasları zarar verir. Köpek yavrusu evcil hayvan hastalıklarıyla ilgili dikkatini zamanında bile alırsa, hayatta kalma şansını kasvetli kalır. Nitekim enfeksiyon hayatta olabilir, onun kalp kasları asla bu enfeksiyon sonra en iyi şekilde çalışması mümkün gibi geçersiz bir hayvan kalacak. Tüm olasılık bunu çok önce onun normal ömrü ölür. Normalde, hızla bu çaresiz pets içinde hastalık ilerledikçe kukla kurtarmak çok zordur.

Yetişkin köpekler, keyifsizlik ve gıda kaçınma geliştirme etkin olma belirtiler içerir. Köpek enfekte beri zaten 10 gün ya da öylesine olabilir gibi hafife alınması değil bu durumdur. Köpek, ne olursa olsun o yiyor veya içecekler ve ishal sırasında daha zayıf ve susuz olur kötü bir butik ile aynı anda yaşanıyor atarak sonra başlar. Dışkı bu durumda kolayca tanımlanabilir olmalıdır bu yüzden çok kötü bir koku var. Bağırsak etkilenir, özellikle astar, organ olduğundan kanama da çok yaygındır.

Dehidratasyon ölüm gibi durumlarda ilk nedeni olarak bir hayvan veteriner virüslü köpek tuzlu damla koymak istiyorum. Antibiyotikler artık köpeğin sindirim sistemine zarar dan virus bozabilir. Ama çünkü sindirim sistemi etkilenir, köpek kadar onun sistemi kadar düzenli alımı ile başa çıkmak mümkün intravenöz beslenmeleri gerekir. Tüm bu alır birkaç hafta, çok pahalı ve köpek hayatta veya gelecekteki gönderen parvo enfeksiyonlara bağışık olma garantisi yoktur. Genellikle, bu dokunulmazlık, ancak bu virüs virüs enfeksiyonları vermek.

Önleyici tedbirler, köpek çok sık vaccinating içerir. Böyle aşı sıklığı köpek bir köpek yavrusu olduğunda daha yüksek olması gerekiyor. Ne zaman sadece 20 hafta sahne çarpılar, aşı rutin bir aylık ve sonunda yıllık rutin azaltılabilir. Kabul edilmesi diğer önlem yöntemleri köpek giysi, yatak ve nesneler, gemiler gibi yıkamak için klor ağartıcı kullanmayı içerir. Aldehit temel dezenfektanlar, bu virüs edebiliyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ana sayfaya git yukari